Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.07.2022
Akce na všechny stavebnice
AKCE SLEVA na všechny stavebnice 10% https://www.pro-papousky.cz/Stavebnice-c2_2_2.htm číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Při objednávce nad 3.000,-kč rozvoz do 50km zdarma po domluvě kdykoliv.

 

V případě, že máte nějaké otázky nebo potřebujete poradit, obraťte se na nás prostřednictvím e-mailu nebo tefonního čísla, které naleznete v dolním pravém rohu našich stránek pod kontakty. Rádi Vám se vším pomůžeme.

 

Děkujeme a těšíme se na Váš nákup.

www.pro-papousky.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Blance Beranové, se sídlem Vrchlického 549/9, Lovosice, IČ 75543737 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč si pořídit mládě
25.06.2021
Proč si pořídit mládě
Nejvýhodnější je si pořídit mladého papouška, protože mládě nebude mít žádné zlozvyky.. Někteří papoušci mohou být totiž vybíraví či neochotní zvyknou... číst celé
Jací papoušci nejsou vhodní do bytu?
13.01.2021
Jací papoušci nejsou vhodní do bytu?
Papoušci, kteří nejsou vhodní do bytu patří například papoušek kakadu. Jejich křik je velice silný, ale jinak jsou velmi upovídaní. K dalším nevhodným... číst celé
Jací papoušci jsou vhodní do bytu?
13.01.2021
Jací papoušci jsou vhodní do bytu?
Nejvhodnějšími papoušky jsou rozhodně andulky, kteří nevyžadují takřka žádnou péči. Můžete si pořídit klidně i dvě, jsou to skvělí společníci. Pokud t... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Vítáme Vás na e-shopu  

pro-papoušky.cz

Prodáváme vyvážené, kompletní a kvalitní krmivo, vyrobeno z prvotřídních semen a obilovin té nejlepší kvality a chuti pro správný vývoj Vašich papoušků. Nabízíme sépiové kosti, vitamínové přípravky, vaječné směsi, grity minerály.. nabídku stále doplňujeme a rozšiřujeme.

Vyrábíme domácí a venkovní voliéry, rámy a stavebnice pro Vaše papoušky. Naše voliéry pro papoušky jsou kvalitní a bezpečné. Našim cílem je vyrábět kvalitní klece a voliéry z hliníkových profilů jak na zahrady, tak do bytů za přijatelné ceny.

V případě, že máte nějaké otázky nebo potřebujete poradit, obraťte se na nás prostřednictvím e-mailu nebo tefonního čísla, které naleznete v dolním pravém rohu našich stránek pod kontakty. Rádi Vám se vším pomůžeme.

 

Děkujeme a těšíme se na Váš nákup

 

 

Náš blog
Kde nás najdete

Vrchlického 549/9

410 02 Lovosice

Kontakty
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz