Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Blance Beranové, se sídlem Vrchlického 549/9, Lovosice, IČ 75543737,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč si pořídit mládě
25.06.2021
Proč si pořídit mládě
Nejvýhodnější je si pořídit mladého papouška, protože mládě nebude mít žádné zlozvyky.. Někteří papoušci mohou být totiž vybíraví či neochotní zvyknou... číst celé
Jací papoušci nejsou vhodní do bytu?
13.01.2021
Jací papoušci nejsou vhodní do bytu?
Papoušci, kteří nejsou vhodní do bytu patří například papoušek kakadu. Jejich křik je velice silný, ale jinak jsou velmi upovídaní. K dalším nevhodným... číst celé
Jací papoušci jsou vhodní do bytu?
13.01.2021
Jací papoušci jsou vhodní do bytu?
Nejvhodnějšími papoušky jsou rozhodně andulky, kteří nevyžadují takřka žádnou péči. Můžete si pořídit klidně i dvě, jsou to skvělí společníci. Pokud t... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Vítáme Vás na e-shopu  

pro-papoušky.cz

Prodáváme vyvážené, kompletní a kvalitní krmivo, vyrobeno z prvotřídních semen a obilovin té nejlepší kvality a chuti pro správný vývoj Vašich papoušků. Nabízíme sépiové kosti, vitamínové přípravky, vaječné směsi, grity minerály.. nabídku stále doplňujeme a rozšiřujeme.

Vyrábíme domácí a venkovní voliéry, rámy a stavebnice pro Vaše papoušky. Naše voliéry pro papoušky jsou kvalitní a bezpečné. Našim cílem je vyrábět kvalitní klece a voliéry z hliníkových profilů jak na zahrady, tak do bytů za přijatelné ceny.

V případě, že máte nějaké otázky nebo potřebujete poradit, obraťte se na nás prostřednictvím e-mailu nebo tefonního čísla, které naleznete v dolním pravém rohu našich stránek pod kontakty. Rádi Vám se vším pomůžeme.

 

Děkujeme a těšíme se na Váš nákup

 

 

Náš blog
Kde nás najdete

Vrchlického 549/9

410 02 Lovosice

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz